Ako mislite da imate dobar razlog da me kontaktirate, samo napred! Međutim, pre toga bih vas zamolila da pročitate tekst 7 pitanja o kojima bi trebalo da razmislite pre nego što se ozbiljnije upustite u frilensing, naročito tačku 4 (važi i za frilensere i za blogere).

Preporuka: trudite se da budete što konkretniji. Imam dobru volju da pomognem koliko mogu, ali nemam vremena da čitam ni da pišem traktate.

Ne bavim se savetima oko zarade blogovanjem jer je to vrlo kompleksna tematika a internet je tih saveta ionako pun. Okviran proces možete pročitati u postu Kako se ZAISTA zarađuje veliki (pristojan) novac blogom. Za ostalo su vam zaista najbolji prijatelji Gugl i sopstveni zdrav razum.

Ako ste zainteresovani za neku vrstu saradnje, polaskana sam :) ali moram da naglasim da posla imam preko glave i da je stvarno potrebna izuzetna ponuda da bih uopšte razmislila o njoj.

Nakon svega ovoga, najjednostavniji način da me kontaktirate je putem mejla, na

jelena [et] mozeiovako [dot] com

I Facebook mi je često otvoren, možete postaviti pitanje na stranici Može i ovako!, relativno brzo ću ga videti.

Ako ste pak ljubitelj Twittera, verovatno ćete dugo čekati na odgovor (od njega sam morala da se odvikavam pa sam prilično neaktivna) ali ako vam je baš stalo, tamo sam @jelenzena.